Blog

Online marketing tips en ticks

Marketing? Wat een onzin!

‘Marketing? Nee, daar doe ik niet aan hoor’ zegt de wandelcoach op een netwerk-ochtend. ‘Nee? Hoe kom jij meestal aan klanten?’  ‘Nou gewoon, via-via’  ‘En loopt dat een beetje?’  ‘Nou, nog niet zo goed. Daarom kom ik hier.’ Verbaasd ga ik een kopje koffie halen aan...

Lees meer

Waarom heb ik een e-maillijst nodig?

‘Een emaillijst? Waarom is dat zo nodig? Ik kan toch adverteren op Facebook? En ik plaats al geregeld iets op social media. Ik vind het zo’n gedoe. En e-mail? Dat is toch niet meer van deze tijd?’ Ik kom ze tegen, ondernemers die graag willen groeien en meer klanten...

Lees meer

3 marketingtips voor je Facebookpagina

Stel je voor: je staat op een feestje waar je niemand kent. Je glimlacht naar de vrouw naast je en probeert een praatje aan te knopen. Je zegt je naam en zij zegt: ‘Hallo, ik ben Mira, ik ben datecoach en kan jou enorm goed helpen. We gaan 7 geweldige sessies doen...

Lees meer

Waar moet een goede website aan voldoen?

Wat maakt een website nou eigenlijk tot een goede website? Gaat het dan om mooie technische snufjes? Een prachtig design? Gelikte teksten? Wanneer kun je spreken van een goede website? Natuurlijk moet een website aan allerlei technische eisen voldoen, zoals snelheid...

Lees meer

Een eigen bedrijf starten; wat is belangrijk?

Als je een eigen bedrijf gaat beginnen, is er veel om over na te denken. Vaak ben je erg bezig met het regelen van de praktische dingen; een bankrekening openen, KvK inschrijving, belastingen, visitekaartjes. Allemaal erg belangrijk natuurlijk. Wat is het...

Lees meer

Ik geef je graag mijn tips en tricks en vertel je verhalen over online marketing, over ondernemen, over mindset, durven en doen en nog veel meer. Lees gauw verder!