Selecteer een pagina

Wat is er voor jou mogelijk?

Droom jij ervan voor jezelf te beginnen? En vind je het tegelijkertijd spannend? Want je bent wel goed in wat je doet, en je hebt een idee hoe je je bedrijf zou kunnen invullen, maar je zoekt nog erg naar de vorm waarin je dat gaat gieten.

Je ziet op tegen het zelf maken van je website, omdat dat veel tijd gaat kosten en veel uitzoekwerk. En omdat je dan nog niet weet of de website wel voor je gaat werken.

En je ziet op tegen het verkopen, het zichtbaar worden en alle andere dingen die komen kijken bij ondernemen en marketing.

Had je maar gewoon als vanzelf wat klanten. Die zouden zorgen voor mond-tot-mond reclame, zodat je vanzelf weer nieuwe klanten zou krijgen. Kon je maar gewoon lekker mensen helpen met je dienst of je product, zonder al die andere dingen … 🙂

Toch horen al die andere dingen ook bij het ondernemen. Maar met een plan en een strategie gaat dat allemaal net even makkelijker.

Wil je weten wat voor jou nu een volgende handige stap zou zijn? Wil je tips voor je marketing en je website?

Zullen we eens praten?

Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend Business & Brownies Gesprek met mij (t.w.v. 77 euro). Samen gaan we in een gesprek van maximaal een uur kijken waar jij nu staat en wat je meteen zou kunnen doen om een stap verder te komen in je droom.

Naar aanleiding van het gesprek maak ik (als je dat wilt en al zover bent) een aanbod voor mijn hulp, afgestemd op jouw situatie.