Selecteer een pagina

Websites voor ondernemende moeders met een levensmissie

Jij bent ondernemer (of wilt dat graag worden). Niet voor het grote geld, al mag dat natuurlijk wel :-). Maar meer omdat je een gave hebt en het gevoel hebt dat je ‘iets te doen hebt hier’.

Je wilt graag een website die uitstraalt wie jij bent én die de juiste mensen aanspreekt (waardoor die mensen dus zin krijgen om met jóu in zee te gaan).

En daar zit ‘m nou net de kneep. Hoe ga je dat doen? Jij bent absoluut niet technisch en hebt geen zin je erin te verdiepen. Er zijn mensen die zitten te wachten op wat jij zo goed kunt (jouw vak), dus je wilt je tijd niet verspillen aan het ontwikkelen van je webbouw-skills.

Toch wil je wél graag de zaken zelf een beetje in de hand houden. Zodat je niet voor elk wijzigingetje je webbouwer uit bed moet bellen (en wegens drukte 3 weken moet wachten).

Enne… die achterneef van je buurvrouw haar tante, die op zijn zolderkamertje wel een website voor je in elkaar kan knutselen voor een prikkie, heeft de ballen verstand van wat jij doet, dus die gaat vast niet een website maken die écht bij jou past.

Je bent ook geen schrijver, al kan je wel vol passie úren praten over je vak en over waarom je doet wat je doet.

En je hebt geen duizenden euro’s op de plank liggen om in het laten bouwen van je website te investeren, omdat je nog maar net begint en je bedrijf naast het zorgen voor je kinderen (en misschien een parttime baan) wilt gaan opbouwen.

Natuurlijk besef je wel dat voor niets de zon op gaat, maar er moet toch ergens een oplossing zijn?

Die oplossing is er:

het website-cocreatie-traject!

In dit traject maken we in een soort samendans jouw website, precies naar jouw smaak. Uiteraard op basis van jouw woorden, want dat is wat jouw klanten naar jou toetrekt.

In combinatie met mijn webbouwkennis en schrijf & redigeerskills.

Helemaal in de kleuren en uitstraling die jij voor ogen hebt. En heb je die nog niet voor ogen, dan ontstaat die tijdens het maken.

Dus een website alsof je ‘m zelf gemaakt hebt, maar dan zonder het gedoe :-).

Hoe gaat dat in zijn werk?

We beginnen met een persoonlijke kennismaking (via Skype). Ik wil je leren kennen en weten hoe je praat en wat je drijfveren en passies zijn. Daarmee kan ik de website precies op jou afstemmen.

Aan de hand van een vragenlijst die je van mij krijgt beschrijf jij wat je doet (vanuit je hart). Je hoeft daarbij absoluut niet te letten op correcte zinnen en formuleringen en spelling enzo. Liever niet zelfs, want dat stopt je creatiekracht.

Je stuurt me alles toe en ik maak (binnen een paar dagen) de opzet voor je website.

Jij krijgt de gelegenheid daarop te schieten en alles aan te geven wat je niet aanstaat. Als iets wat je niet mooi vindt een (marketing- of technische) reden heeft, zal ik je dat uitleggen en besluiten we samen wat we ermee doen.

Na eventuele aanpassingen en een complete check is dan je website klaar om de wereld in te gaan!

Tijdens het hele proces kun jij je website-in-progress steeds bekijken, dus je weet op elk moment hoe het ermee staat.

Uiteraard nemen we ook een optin-mogelijkheid op in de site als je wilt (dat is zo’n box waarin je bezoekers een naam en email kunnen achterlaten in ruil voor een waardevolle weggever.)

 

Wow

Ik werd er emotioneel van

Wat kan jij dat goed, zeg!

Ooh ben zo blij en vrolijk geworden van de website. 

Maureen

Klinkt interessant?

Laten we even kennismaken!

Mail me voor een afspraak voor een virtueel kopje koffie of thee.