Selecteer een pagina

Een Online Marketing Plan

Heb je al wel een bedrijf, maar nog niet genoeg klanten?

‘Hoe kom ik nou aan klanten?’

‘Ik heb zelf mijn website al gemaakt. Ik ben heel enthousiast begonnen, en ben nu een halfjaartje bezig. Ik dacht echt dat als mijn website en visitekaartjes maar eenmaal klaar waren, de rest wel meer vanzelf zou gaan. Ik wil zo graag, maar het loopt nog niet zoals ik wil. Kun jij me ook helpen met hoe ik nou klanten krijg?’

‘Klopt, ik kan je helpen. En je bent niet alleen, veel ondernemers trappen in die valkuil.

 

Herken je dit?

Je wilt zo graag mensen gaan helpen, maar ze weten je nog niet te vinden.

Je dacht dat het makkelijker zou gaan.

Je wilt zo graag laten zien wat je kan.

Je hebt zoveel ideeën en plannen. Zoveel te doen, maar wat is slim om eerst aan te pakken. Want de kassa moet toch gauw gaan rinkelen.

Je vraagt je af hoe je kalm, positief en gefocussed kunt blijven.

Soms begin je te twijfelen. Vraagt je bij vlagen af of je wel geschikt bent om ondernemer te zijn.

Je vraagt je af wat een handige manier is om aan klanten te komen. Of er niet een systeem is dat werkt. En ziet ertegenop dat allemaal zelf uit te gaan dokteren.

 

Een online marketingplan met coaching

Ik help je graag met het samenstellen van een marketingstrategie die gaat werken voor jou. Zodat je ideale klanten je weten te vinden, alleen met JOU willen werken en niet kunnen wachten om je diensten (of producten) te kopen!

Ik vraag van jou dat je bereid bent het ook echt te gaan doen. Want een plan zonder actie brengt je nergens.

Ik coach je daarbij in het houden van focus op je doelen en het overwinnen van negatieve overtuigingen, die stemmetjes in je hoofd die zeggen: ‘wie ben ik nou om dit te gaan doen’, ‘ben ik wel goed genoeg’, ‘wat zullen ze wel niet over me zeggen’. 

 

Kennismaken?

Wil jij graag aan de slag, en heb je hulp nodig bij het bepalen wat voor jou een handige manier is EN coaching om te gaan staan voor je bedrijf en zichtbaar te worden en korte metten te maken met die vervelende stemmetjes??

Maak dan eens een afspraak voor een gratis Business & Brownies Gesprek (t.w.v. 77,-). Ik geef je graag een aantal tips waar je direct mee aan de slag kunt, en informeer je over wat ik voor je zou kunnen betekenen.

Samen maken we een online marketingplan

en gaan we met je overtuigingen aan de slag, zodat jij jezelf durft te laten zien

en je klanten niet kunnen wachten om van jou te kopen!

Wat zeggen mijn klanten?

Heeej Petra, ik heb vanmiddag een blik geworpen op mijn online ikke 😁. Een plaatje. Zelfs van een hele bijzondere vriendin te horen gekregen dat zij bij het lezen mij kon horen spreken 😍💎. Je hebt mij mooi beeldend ‘vertaald’. Gerda Uiterwaal

Natuurlijk Gerda

Lieve Petra, ik ben SUPERBLIJ met mijn nieuwe website! Hij past veel beter bij mij dan de vorige en ik vind hem gewoon VEEL MOOIER! Allegonda Heuving

Fair Skin, Praktijk voor Huid en Welzijn

Ik wil graag aan de slag met mijn Online Marketing Plan