Selecteer een pagina

Waarom je hier leert om van je startende bedrijf vlot een succes te maken

  • Ben je coach met je opleiding afgerond, diploma op zak, maar heb je nog geen of te weinig klanten?
  • Vraag je je af hoe nu verder moet?
  • Denk je dat je misschien eerst nog een betere coach moet worden? Nog een opleiding doen? Dat het daaraan ligt dat klanten nog niet met je willen werken?
  • Ben je bang dat je droom in duigen zal vallen, als je nu niet snel meer klanten hebt?

Veel startende coaches vertellen op hun website en social media heel veel over hun oplossing, over zichzelf en hun opleiding. Maar ze vergeten dat een klant graag wil weten wat voor resultaat je voor hem/haar kunt bereiken. 

Het is nodig dat je het onderbewuste van je klant prikkelt om in actie te komen.

Zodat je klant overtuigd wordt dat JIJ de juiste oplossing hebt voor zijn of haar probleem. En niks liever wil dan met jou samenwerken.

Dan hoef jij niet meer te worstelen om aan klanten te komen, maar komen ze naar jou toe.

 

Hoe dan?

Hoe bereik je nou dat onderbewuste van je potentiële klant? Hoe zorg je ervoor dat ‘ie jou leert kennen, jouw oplossing leert kennen en alleen nog maar met jou in zee wil? En snel ook nog ;-)!

Daarover geef ik regelmatig tips! Wil jij die tips ook in je mailbox ontvangen? Geef hieronder dan je naam en email even door, en ik stuur ze je toe!

 

hier komt een recensie

Over Petra

 

Ik ben Marketing & Business Coach.

Ik ben jaren geleden gaan ondernemen, omdat ik heel graag mijn eigen ideeën de wereld in wilde hebben. Ik wilde vrijheid, én iets bijdragen aan de wereld. Maar ook mijn creatieve ei kwijt kunnen.

Met vallen en opstaan heb ik geleerd wat er nodig is om klanten van je te laten houden. Hoe je met behulp van online marketing en het handig gebruiken van social media kunt zorgen voor volle workshops, gewilde online lessen en/of een goedlopende praktijk. Ook als je nog niet zo lang bezig bent (en het gevoel hebt dat er een hele wereld aan concullega-coaches is met veeeeel meer ervaring dan jij).

Want ik geloof dat ervaring niet het enige is dat telt. Natuurlijk moet je goed zijn in je vak. Ben je dat nog niet, dan moet je eerst oefenen, vlieguren maken. Maar kun jij je klanten helpen bij het oplossen van de problemen waar ze mee zitten? Dan kun jij een goedlopende praktijk opbouwen.

En (online) marketing kan jou daar enorm bij helpen. Als je het goed weet in te zetten. 

 

 

Wat is er voor jou mogelijk?

Wil je eens praten over wat er voor jou mogelijk is in het opstarten van (of nieuw leven inblazen in) je eigen bedrijf? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend Business & Brownies Gesprek van maximaal een uur (waarde: 77 euro), waarin we samen gaan kijken wat er nodig is om jouw idee of bedrijf succesvol te maken. Met mijn ‘beroemde’ lekkere brownie erbij natuurlijk (want het bakken ben ik nog niet verleerd 😉 ).

 

Warme groet,

Petra